Dak- en Gevelrenovatie
Bruxelles - Brussel

Wij zijn gespecialiseerd in milieuvriendelijke reiniging van daken en gevels, voor een gezondere en schonere leefomgeving. Onze expertise en vakmanschap stellen ons in staat om op elk type project te interveniëren, met altijd respect voor het milieu.

Waarom zou u ons het reinigen toevertrouwen
van uw dak of gevel?

Ontdek onze diensten voor renovatie
en het reinigen van uw daken en gevels

Wij beschikken over een gekwalificeerd en ervaren team dat getraind is in verschillende renovatievakgebieden. Of u nu behoefte heeft aan schilderwerk, schoonmaak, timmerwerk of andere gespecialiseerde vaardigheden, wij hebben gekwalificeerde professionals om aan uw behoeften te voldoen.

Dak

Gevel

Onze diensten voor uw daken en gevels

Waarom is het belangrijk om uw dak te laten ontmossen?

Mos en korstmossen kunnen snel een verwaarloosd uiterlijk geven aan uw huis, uw dak verstoppen en waterinfiltraties veroorzaken.

Het is dus van essentieel belang om uw dak te reinigen om te voorkomen dat schimmels zich er vestigen.

Het wordt aanbevolen om professionals in te schakelen voor een efficiënte reiniging en om de gevaren van werken op hoogte te vermijden.

BS rénovation : Nettoyage en Ontmossing is een gespecialiseerd bedrijf in het verwijderen van mos, het reinigen en onderhouden van daken gedurende meer dan 20 jaar. Wij bieden een anti-mosbehandeling aan die de hergroei van mos voorkomt en we kunnen ook een oppervlaktebehandeling met waterafstotend middel gebruiken om de dakbedekking te beschermen.

Waarom u het reinigen van uw gevels aan een professional moet toevertrouwen

De gevel van uw huis of gebouw is het eerste wat mensen zien wanneer ze bij u aankomen. Het weerspiegelt het imago van uw woning en moet daarom regelmatig worden onderhouden.

BS Rénovation Nettoyage is gespecialiseerd in gevelreiniging in Brussel al meer dan 20 jaar. Wij stellen een team van professionals ter beschikking om uw gevel te reinigen, op te frissen en te beschermen.

Wij zijn actief in heel het Brussels Gewest voor het reinigen en renoveren van gevels van particuliere woningen en commerciële gebouwen.

Wij beschikken over professionele reinigingsproducten die de materialen van uw gevel respecteren, evenals apparatuur die zorgt voor een perfecte gevelrenovatie in alle veiligheid.

Hoe kom je van groene aanslag af
op een muur, dak of terras?

De groene aanslag kan uw dak, muren en terras beschadigen, vooral na een regenseizoen.

Het is tijd om actie te ondernemen om deze groene aanslag te verwijderen.

Het is belangrijk om een product te kiezen dat het te behandelen oppervlak niet zal beschadigen, en om bleekwater te vermijden, omdat dit de terugkeer van groene aanslag versnelt.

De groene aanslagverwijderaars die we gebruiken zijn compatibel met veel verschillende oppervlakken, bieden de juiste dosis actieve stoffen en zijn al actief binnen de eerste 24 uur.

We bieden ook specifieke behandelingen aan voor de bestrijding van rode algen.

Bij BS Rénovation Nettoyage Toiture et Façade kunnen we u helpen bij het verwijderen van groene aanslag op uw huis. We zijn beschikbaar in Brussel en in heel België op aanvraag. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze milieuvriendelijke diensten voor het reinigen van daken en gevels.

avant apres

Voor het reinigen

Na het reinigen

Bescherm uw dak en geef het een nieuwe uitstraling met behulp van de waterafstotende behandeling.

peinture-toiture-bruxelles-avant peinture-toiture-bruxelles-apres

Voor dakbehandeling

Na dakbehandeling

Er bestaat een meer economisch en toegankelijk alternatief voor het volledig vervangen van een dak: de waterafstotende behandeling. Deze behandeling, beschikbaar sinds een tiental jaren, beschermt uw dak tegen weersinvloeden en geeft uw huis een nieuwe uitstraling.

Onze producten zijn milieuvriendelijk en veilig. Vraag nu meteen een gratis offerte aan voor het reinigen van uw dak, dakbedekking of oprit. Wij zijn actief in heel België, inclusief Brussel en Waals-Brabant.

Le traitement hydrofuge de toiture est recommandé pour protéger votre couverture des dommages causés par la pluie, le vent, le gel, la pollution et les micro-organismes tels que les lichens, mousses, champignons et moisissures. De waterafstotende behandeling van het dak wordt aanbevolen om uw dak te beschermen tegen schade veroorzaakt door regen, wind, vorst, vervuiling en micro-organismen zoals korstmossen, mossen, schimmels en meeldauw. Een eenvoudige reiniging of anti-mosbehandeling is niet voldoende om uw huis te beschermen. Alleen een waterafstotende behandeling kan de duurzaamheid van uw dak garanderen door het blokkeren van waterinfiltraties en het voorkomen van de groei van mossen en korstmossen. De kleurloze of gekleurde waterafstotende behandeling van het dak beschermt uw dak en brengt de kleuren weer tot leven!

Veelgestelde vragen

Het wordt aanbevolen om minstens één keer per jaar uw dak en gevel te reinigen om vuil, mossen en korstmossen te verwijderen die uw dakbedekking of gevelbekleding kunnen beschadigen. Echter, de frequentie van reiniging is ook afhankelijk van de locatie van uw huis en de lokale omgevingsomstandigheden. Als u in een regio woont met veel regen, wind of vochtigheid, wordt het aanbevolen om vaker schoon te maken om schade of ophoping van vuil te voorkomen.

Het verwijderen van mos op het dak houdt in dat mos, korstmossen en algen die op uw dak kunnen groeien, worden verwijderd. Het is belangrijk om regelmatig uw dak te ontmossen, omdat deze organismen schade kunnen veroorzaken door zich in scheuren te nestelen of de dakpannen op te tillen. Bovendien kan hun aanwezigheid de levensduur van uw dak verkorten door vocht vast te houden en de slijtage van materialen te versnellen. Regelmatige ontmossing zorgt ervoor dat de waterdichtheid en levensduur van uw dak behouden blijven.

Het is mogelijk om zelf uw dak te reinigen, maar dit kan gevaarlijk en riskant zijn vanwege de hoogte en de helling van het dak. Het wordt aanbevolen om professionals in te schakelen die beschikken over de juiste veiligheidsuitrusting en expertise om de reiniging veilig uit te voeren. Bovendien is het gemakkelijk om aanzienlijke schade aan dakpannen of dakbedekkingsmaterialen te veroorzaken als de reiniging niet correct wordt uitgevoerd. Daarom is het raadzaam om een professioneel dakreinigingsbedrijf in te schakelen dat beschikt over de juiste veiligheidsuitrusting en expertise om het werk veilig en van hoge kwaliteit uit te voeren.

De kosten van het renoveren van een gevel zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte van de gevel, het type bekleding, de staat van de gevel en de benodigde werkzaamheden. Het is daarom moeilijk om een exacte prijs te geven zonder voorafgaande beoordeling. Het is aan te raden om offertes aan te vragen bij meerdere gespecialiseerde bedrijven om een gepersonaliseerde schatting te krijgen. De prijs kan ook variëren afhankelijk van de regio en het gekozen bedrijf. Het is daarom belangrijk om meerdere offertes aan te vragen bij verschillende professionals om een nauwkeurige schatting te krijgen. Over het algemeen kan de kostprijs van het renoveren van een gevel variëren van enkele honderden tot enkele duizenden euro’s.

De duur van het effect van de waterafstotende verf hangt af van het type product dat wordt gebruikt en de lokale omgevingsomstandigheden. Over het algemeen gaan de meeste waterafstotende verven tussen de 5 en 15 jaar mee. Echter, sommige hoogwaardige verfsoorten kunnen tot 20 jaar meegaan. Het is belangrijk om op te merken dat het effect van de waterafstotende verf kan worden beïnvloed door blootstelling aan natuurlijke elementen zoals regen, wind en zon, evenals door de ophoping van vuil en puin op het behandelde oppervlak.