Offrez une nouvelle jeunesse à votre toiture et façade avec nos traitements bio !

Un nettoyage respectueux de l’environnement pour une maison plus saine !

Laissez-nous prendre soin de votre toiture et façade avec des produits bio de qualité !

BS Rénovation
Toiture et Façade Bruxelles

Dakverf

Ecologische dakverf en behandeling van daken in Brussel

Schilderen en behandelen van daken annee]

Waarom kiezen voor een gespecialiseerd bedrijf in dakverf en dakbehandeling?

Het schilderen en behandelen van uw dak is essentieel voor de bescherming en esthetiek ervan. Het inschakelen van een gespecialiseerd bedrijf garandeert u kwaliteitswerk, uitgevoerd door ervaren professionals. Hier zijn enkele voordelen die wij bieden:
  1. Deskundigheid en vakmanschap: BS Rénovation is gespecialiseerd en beschikt over de expertise en het vakmanschap om de beste technieken toe te passen om uw dak te beschermen en te verfraaien.
  2. Duurzaamheid en prestaties: Wij zijn gespecialiseerd in dakverf en dakbehandeling en weten de juiste materialen en producten te selecteren die het beste bij uw situatie passen, om een duurzaam en hoogwaardig resultaat te garanderen.
  3. Garantie en verzekering: Wij bieden u alle garanties op ons werk en beschikken over de benodigde verzekeringen om eventuele schade te dekken.
  4. Advies en begeleiding: Wij bieden begeleiding gedurende het hele project, van diagnose tot de uitvoering van de werkzaamheden.
traitement-peinture-toiture-bruxelles

Belangrijke stappen bij het schilderen en behandelen van een dak

Bij het schilderen en behandelen van uw dak doorlopen we de volgende 4 stappen:
1
Diagnose en evaluatie
Allereerst zullen we een grondige diagnose van uw dak uitvoeren om de staat ervan te beoordelen en de benodigde werkzaamheden te bepalen. Deze stap helpt bij het identificeren van eventuele reparaties die moeten worden uitgevoerd voordat de verf wordt aangebracht.
2
Voorbereiding van het oppervlak
Voor het aanbrengen van de verf is het essentieel om het oppervlak van het dak goed voor te bereiden. We zullen uw dak grondig reinigen en ontmossemen om alle onzuiverheden te verwijderen en een optimale hechting van de verf te garanderen.
3
Toepassing van de dakverf
Nadat het oppervlak is voorbereid, zullen we de dakverf aanbrengen volgens de juiste technieken die geschikt zijn voor uw type dakbedekking (tegels, leisteen, zink, enz.). De verf wordt aangebracht in meerdere lagen om maximale bescherming en een kwalitatieve esthetische afwerking te garanderen.
4
Kwaliteitscontrole en opvolging
Na het aanbrengen van de verf zullen we een kwaliteitscontrole uitvoeren om ervoor te zorgen dat het werk volgens de regels is uitgevoerd. We bieden regelmatige opvolging van de toestand van uw dak om de duurzaamheid ervan te waarborgen.

Onderhoud en levensduur van onze dakverf

IMG_0466-scaled nettoyage-toiture-ardoise

Voor

Na

De levensduur van dakverf is afhankelijk van verschillende factoren, zoals het type verf dat wordt gebruikt, blootstelling aan weersinvloeden en de kwaliteit van de applicatie. Over het algemeen kunnen onze kwaliteitsverven voor dakbedekking meer dan 15 jaar meegaan. Om de levensduur van dakverf te verlengen, wordt aanbevolen om regelmatig onderhoud aan uw dak uit te voeren, zoals het reinigen en verwijderen van mos. Het inschakelen van BS Rénovation voor het onderhoud van uw dak garandeert u een kwalitatieve afwerking en een opvolging die is afgestemd op uw behoeften.